FORGOT YOUR DETAILS?

Novosti

VAŽNO: Promjena domene

Četvrtak, 06 travanj 2017 objavio

Poštovani kupci i partneri,

od 10. travnja mjenjamo internet domenu naše tvrtke. Domena karl-dietz-kijevo.hr prelazi na kdk.hr.
Sve naše e-mail adrese će i dalje biti aktivne ali svakako sve vaše upite šaljite na nove mail adrese sa završetkom “@kdk.hr”

Primjer: info@karl-dietz-kijevo.hr prelazi u info@kdk.hr

Od sada na novoj lokaciji!

Srijeda, 01 ožujak 2017 objavio

Poštovani kupci i partneri, od 01. ožujka zatvaramo naše dvije poslovnice u Ilici 196 i 1. Loparska br.2 te se sada nalazimo na novoj adresi Ilica 184. Veći izložbeni prostor, mogućnost pregleda te veći izbor naših artikala su samo jedan mali dio onoga što vas očekuje na novoj lokaciji. Kratki pregled novog prostora, donosimo u galeriji

(više…)

Akcija

Ponedjeljak, 25 srpanj 2016 objavio

Od ponedjeljka 25. srpnja, u svim našim maloprodajnim poslovnicama, pokrenuli smo akciju u kojoj možete ostvariti i do 30% popusta na naš program obuće, odjeće i preventivnih čarapa za vene. Akcija traje do 30. rujna 2016. godine ili do isteka zaliha. Akcije se odnosi isključivo na artikle na zalihama.

Letak Akcija 2016

 

Dana 19. travnja održali smo predavanje za Ljekarne Zagrebačke županije u domu Brezovica.
Dr.Marin Deškin,dijabetolog – endokrinolog je održao svoje predavanje na temu:”Započinjanje “injekcione” terapije u tipu 2.”
Prezentirali smo naš set za mjerenje glukoze u krvi iDia i još jednom potvrdili njegovu kvalitetu i pouzdanost te pozitivna iskustva korisnika ovog uređaja.

TOP